Hangslot met Vingerafdruk

62,95 49,95

Beschikbaarheid: Op Voorraad
SKU:

✔ Geen sleutels meer nodig
✔ Perfect voor rugzakken, lockers, fietsen en meer
✔ Stel 10 verschillende vingerafdrukken in
✔ Unlock binnen één seconde

Dit hangslot zorgt ervoor dat uw waardevolle spullen perfect beschermd kunnen worden tegen diefstal. Multifunctioneel en geen sleutels of cijfercode meer nodig!

 

Clear
Categorie:

Fingerprint Padlock

Dit vingerprint hangslot zorgt er voor dat jouw waardevolle spullen uitstekend beschermd kunnen worden tegen diefstal. Het afsluiten van je fiets, rugzak of kluisje met dit hangslot garandeert dan ook een maximale bescherming. Bovendien voorkom je door het gebruik van dit type hangslot dat je bijvoorbeeld je cijfercode of sleutel kwijt raakt. Het enige wat je nodig hebt om het slot te ontgrendelen is jouw unieke vingerprint ID.

Unieke vingerprint ID

Dit vingerprint hangslot werkt met jouw unieke vingerprint ID. Zo hoef je nooit meer te vrezen voor verloren geraakte sleutels. Ook een vergeten cijfercode vormt nooit nog een probleem. Jouw unieke vingerafdruk is het enige waarover je dient te beschikken… en die heb je echt altijd bij de hand!

10 unieke vingerprint ID’s

Door gebruik te maken van dit vingerprint hangslot kan je er voor zorgen dat meerdere mensen (indien je dat wenst) het slot kunnen ontgrendelen. Dit vingerprint slot heeft de mogelijkheid om tot 10 verschillende vingerprints op te slaan. Deze verschillende vingerprints zijn zeer eenvoudig in te stellen en te wijzigen.

Een bijzonder lange gebruiksduur

Indien het hangslot volledig is opgeladen is het mogelijk om ze tot wel anderhalf jaar te gebruiken! Het opladen van het vingerprint hangslot gebeurt bovendien door middel van de bijgeleverde USB oplader. In het hangslot is een 300 mAh lithium batterij terug te vinden waardoor een uitstekende levensduur kan worden gegarandeerd.

Extra informatie

Color

Black, White

Hangslot met Vingerafdruk

Hangslot met Vingerafdruk