Deurslot met vingerscan

145,00

Beschikbaarheid: Op Voorraad

✔ Géén sleutels meer nodig
✔ Ontgrendelt vanuit verschillende hoeken
✔ Stel 40 verschillende vingerafdrukken in
✔ Ontgrendel binnen 1 seconde

Veiligheid boven alles, dankzij een deurslot met vingerscan! Sla tot 40 vingerafdrukken op en ontgrendel je deur middels de vingerscan snel, flexibel en nauwkeurig.

Categorie:

Deurslot met vingerscan

Veiligheid boven alles, dankzij een deurslot met vingerscan! Het is belangrijk dat een deurslot praktisch is en veilig, maar dit item biedt nog wat extra’s: een vingerscan! Er kunnen maar liefst 40 vingerafdrukken worden geslagen en de vingerscan werkt snel, flexibel en nauwkeurig.

Specificaties

  • Fabrieksinstellingen eenvoudig te resetten.
  • Live vingerafdruksensor.
  • Resolutie 508 PPP.
  • 360 graden vingerafdrukherkenning.
  • Opslag van 40 vingerafdrukken

Alles is goed zichtbaar en als er binnen een bedrijf bijvoorbeeld veel nieuwe personeelsleden zijn, is het prettig dat een vingerscan gereset kan worden (oude data wissen). Dankzij de grote opslagcapaciteit kunnen veel werknemers met een vingerafdruk het pand binnen (en is er geen gedoe met sleutels).

Wil je ook kennismaken met deze nieuwe generatie van slimme deursloten met vingerscan? Grijp dan jouw kans. Het is eenvoudig te installeren en snel klaar voor gebruik! Een deurslot met vingerscan is geschikt voor ieder type deur, dus waar wacht je nog op?

Deurslot met vingerscan

Deurslot met vingerscan